I認定試験

100%品質保証するから、全日本で一番信頼すべきの国際IT試験日本語認定試験問題集サプライヤー

640-722認証試験、400-051リンクグローバル

NO.1 Which two items are needed to discover the IP address of a new Cisco Aironet 1260
autonomous AP that just finished booting? (Choose two.)
A. username = "cisco" and password = "cisco"
B. username = "Admin" and password = "Cisco"
C. username=Cisco and password=Cisco
D. show int vlan1
E. show int bvi1
F. show int gigabitethernet0
G. show int radio0-802.11n
H. show int radio1-802.11n
Answer: C,E

Cisco独学書籍 640-722 640-722監査ツール
9. Which statement correctly describes the procedure for a lightweight AP to successfully
establish a connection to a controller?
A. The AP authenticates the received Cisco WLC certificate as valid. The AP then sends its certificate
to the controller.
B. The AP sends its certificate to the controller. The AP then authenticates the received Cisco WLC
certificate as valid.
C. The AP sends its certificate to the RADIUS server. The AP then authenticates the controller
certificate as valid.
D. The AP sends its certificate to the RADIUS server. The AP then authenticates the RADIUS
certificate as valid.
E. The AP authenticates the received RADIUS server certificate as valid. The AP then sends its
certificate to the RADIUS server.
F. The AP authenticates the received RADIUS server certificate as valid. The AP then sends its
certificate to the controller.
Answer: B

Cisco関連資料 640-722特典 640-722専門知識 640-722費用
10. Which two statements about the requirements to configure inter-controller roaming are true?
(Choose two.)
A. The same mobility domain names are configured across controllers.
B. The same RF group names are configured across controllers.
C. The same controller hardware version is configured across controllers.
D. The same AP manager interface is configured across controllers.
E. The same virtual interface is configured across controllers.
F. The same controller software version is configured across controllers.
Answer: A,E

Cisco科目対策 640-722攻略 640-722学習指導 640-722必要性
11. Which two statements best describe the LAG configuration between a Cisco WLC and a Cisco
Catalyst switch? (Choose two.)
A. The Catalyst switch should be configured for PAgP .
B. The Catalyst switch should be configured only for Layer 2 load balancing.
C. The Catalyst switch should be configured for "on" mode.
D. The Cisco WLC relies on the connected switch to perform the load-balance of traffic.
E. The Cisco WLC aggregates multiple management interfaces into a single virtual interface.
Answer: C,D

Cisco独学 640-722一発合格 640-722合格 640-722
12. Which two Cisco Unified Wireless Network capabilities use information that is provided by
Radio Resource Management neighbor messages in version 7.0 MR1? (Choose two.)
A. aggressive load balancing
B. dynamic channel assignment
C. hybrid remote edge access point
D. inter-controller mobility (that is, mobility groups)
E. rogue AP classification
Answer: B,E

Cisco 640-722 640-722訓練 640-722種類
13. The wireless network is using controller-based APs and version 7.0 MR1. The APs appear to
be connected properly to the controllers. A wireless user near one of the APs reports that they are
unable to connect to the network with their pre-shared key.
Which option shows the GUI path where you can check the connection status of that client?
A. WLANs > WLAN_ID > Advanced
B. Security > Clients
C. Security > Advanced > Clients
D. Monitor > Clients
E. Wireless > 802.11b/g/n > clients
Answer: D

Cisco試験スクール 640-722 640-722 640-722科目 640-722暗記カード 640-722
14. You are about to use a hotel's guest wireless services using a wireless laptop.
Which three items do you need to establish a wireless connection? (Choose three.)
A. SSID name
B. RF channel
C. RF signal
D. 802.1X/EAP credentials
E. pre-shared key
F. web page
G. WPA/WPA2 settings
Answer: A,C,F

Cisco番号 640-722 640-722 640-722開発入門
15. Refer to the exhibit.
Which three switch port types are valid for these connections? (Choose three.)
A. access
B. port-channel
C. port-channel trunk
D. trunk
E. port-channel access
F. routed port
Answer: A,C,D

Cisco練習 640-722 640-722番号

NO.2 A controller is connected to a Cisco Catalyst switch. The switch port configuration looks like
this:
interface GigabitEthernet 1 / 0/10
switchport
switchport trunk encapsulation dot1q
switchport trunk allowed vlan 1,20,30,50
switchport trunk native vlan 20
switchport mode trunk
Which controller CLI command assigns its management interface to the native VLAN interface of the
Cisco Catalyst switch?
A. config interface vlan management 0
B. config interface vlan management 1
C. config interface vlan management 20
D. config interface vlan management 30
E. config interface vlan management 50
Answer: A

Cisco再テスト 640-722キャッシュ 640-722 640-722
Explanation:
Since the controller management interface is connected to the native vlan interface of the Cisco
Catalyst switch, the correct command is: config interface vlan management vlan-id 0
(http://www.cisco.com/en/US/docs/wireless/controller/ 5.0/configuration/guide/c5mint.html#wp11
82

NO.3 Which two factors must be considered when evaluating an RF interferer for severity? (Choose
two.)
A. distance from the AP
B. dBm
C. the type of security crack being used
D. duty cycle
E. number of interfering IP stations in the cell
F. duplicate SSID
Answer: B,D

Cisco入門 640-722トレーニング 640-722資格練習 640-722

NO.4 Which description best describes upfade in a multipath environment?
A. In this situation, multiple signal paths are not sent at exactly the same time. The receiver receives
a positive crest on the primary signal and a negative crest on the secondary signal.
B. In this situation, the multiple signal paths are distorted and difficult to understand.
C. In this situation, the multiple signal paths are weaker than they should be because the signals are
out of phase with each other.
D. In this situation, the signal is stronger than it should be because multiple signal paths are
received twice at exactly the same time, which results in the multiple signals being in-phase.
Answer: D

Cisco 640-722体験 640-722無料更新 640-722模試 640-722科目対策

NO.5 Which statement about an infrastructure basic service set is true according to IEEE 802.11
specifications?
A. The set also is called an ad hoc network.
B. The BSSID is generated from the first wireless client that starts up in the IBSS.
C. The set enables the use of ESS.
D. No signals are relayed from one client to another client.
Answer: C

Cisco模試エンジン 640-722参考書勉強 640-722対応

NO.6 Which governing body analyzes the applications and environments in which wireless networks
are used?
A. EIRP
B. ETSI
C. FCC
D. IEEE
E. WiFi Alliance
Answer: D

Cisco信頼度 640-722講座 640-722ワークスペース

NO.7 Which two statements about WiMAX technology are true? (Choose two.)
A. WiMAX is defined by 802.11i.
B. Typically, fixed WiMAX networks have a higher-gain directional antenna installed near the client.
C. WiMAX is capable of working as a long-range system over several miles.
D. WiMAX works only for licensed frequencies.
Answer: B,C

Cisco真実試験 640-722復習資料 640-722ワークスペース 640-722日本語講座 640-722初心者

NO.8 The IEEE 802.11n standard provides 40-MHz channels, improved MAC efficiency, and MIMO.
Which three elements define the 802.11n implementation of MIMO? (Choose three.)
A. channel bonding
B. dynamic frequency selection
C. maximal ratio combining
D. packet aggregation
E. spatial multiplexing
F. transmit beam forming
Answer: C,E,F

Cisco真実試験 640-722 640-722番号

現在、市場でオンラインのCiscoの640-722試験トレーニング資料はたくさんありますが、JPshikenのCiscoの640-722試験トレーニング資料は絶対に最も良い資料です。我々JPshikenはいつでも一番正確なCiscoの640-722資料を提供するように定期的に更新しています。それに、JPshikenのCiscoの640-722試験トレーニング資料が一年間の無料更新サービスを提供しますから、あなたはいつも最新の資料を持つことができます。

この情報の時代には、IT業界にとても注目され、この強い情報技術業界にIT人材が得難いです。こうしてCisco認定試験がとても重要になります。でも、この試験がとても難しくてIT者になりたい方が障害になっています。

あなたの人生に残念と後悔を残しないように、私たちはできるだけ人生を変えるあらゆるチャンスをつかむ必要があります。あなたはそれをやったことができましたか。JPshikenのCiscoの400-051試験トレーニング資料は成功したいIT職員のために作成されたのです。あなたがCiscoの400-051認定試験に合格することを助けます。成功と擦れ違うことを避けるように速く行動しましょう。

Implementing Cisco Unified Wireless Networking Essentials

試験番号:640-722 IUWNE
関連資格:CCNA Wireless

概要
640- 722 「Implementing Cisco Unified Wireless Network Essential」(IUWNE)v2.0 は、制限時間 90 分、出題数 60 ~ 70 問の Cisco CCNA® Wireless 認定資格に関連する試験です。この試験では、小規模から中規模までの WLAN の導入、設定、操作、およびトラブルシューティングに関する受験者の知識が問われます。

640-722試験番号:640-722問題集
試験科目:Implementing Cisco Unified Wireless Networking Essentials
最近更新時間:2015-07-20
問題と解答:全272問 640-722 トレーニング
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。

>>640-722 トレーニング

400-051試験番号:400-051問題集
試験科目:CCIE Collaboration
最近更新時間:2015-07-20
問題と解答:全280問 400-051 試験スクール
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。

>>400-051 試験スクール

Ciscoの400-051試験に合格することは容易なことではなくて、良い訓練ツールは成功の保証でJPshikenは君の試験の問題を準備してしまいました。君の初めての合格を目標にします。

JPshikenは多くの人に便利を与えるとともに、多くの人の夢が実現させるサイトでございます。もし君はまだIT試験で心配すれば、私達JPshikenの問題集を選んでください。JPshikenは長年の研究をわたって研ITの認証試験に関する品質が高く、範囲は広い教育資料が開発しました。それは確かに君の試験に役に立つとみられます。

640-722認定試験の準備をするために一生懸命勉強して疲れを感じるときには、他の人が何をしているかを知っていますか。あなたと同じIT認定試験を受験する周りの人を見てください。あなたが試験のために不安と感じているとき、どうして他の人が自信満々で、のんびり見ているのでしょうか。あなたの能力は彼らうより弱いですか。もちろんそんなことはないです。では、なぜ他の人が簡単に640-722試験に合格することができるかを知りたいですか。それは彼らがJPshiken の640-722問題集を利用したからです。この問題集を勉強することだけで楽に試験に合格することができます。信じないのですか。不思議を思っていますか。では、急いで試してください。まず問題集のdemoを体験することができます。そうすれば、この問題集の品質を確認することができます。はやくJPshikenのサイトをクリックしてください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpshiken.com/640-722_shiken.html

投稿日: 2015/7/22 7:21:42  |  カテゴリー: Cisco  |  タグ: 640-722問題集400-051認定試験640-722試験トレーニング資料400-051試験トレーニング資料